Prezentare

Pensiunea Iasmina si Vanatorul pune la dispozitia clientilor 12 camere duble cu bai proprii si balcoane, avand o capacitate de cazare de pana la 24 de persoane. Fiecare camera ofera televiziune prin cablu si internet gratuit.

Dispune de bucatarie complet utiliata si sala de mese unde clientii isi pot prepara si servi masa. De asemenea, pensiunea are un living spatios cu semineu. Dotarile cu panouri solare ofera apa calda in permanenta.

Amplasarea pensiunii ofera posibilitati multiple de petrecere a timpului liber si de practicare a drumetiilor de catre turistii cazati, aria Parcului National Cozia (cu numeroasele sale obiective turistice) fiind situata in vecinatatea locatiei.

Localizare


Acces rutier: Asfaltat
Starea drumurilor: Buna
Pozitionare: Central
Coordonate GPS: 45.260026, 24.31848


Pensiunea Iasmina si Vanatorul este situata intr-o zona linistita, la 200 m distanta de drumul European DE 81 Rm. Valcea-Sibiu, fiind ideala pentru organizarea oricarui tip de evenimente: mese festive, petreceri, intruniri, dar si pentru odihna, fiind inconjurata de padure si in apropiere de paraul Caciulata.

Atractii si imprejurimi

Pensiunea se afla practic in mijlocul zonei cu izvoare minerale si termale, intre strandurile termale, Caciulata si Terasa Camelot, ce sunt localizate la aproximativ 200-300 m, celelalte stranduri ale statiunii fiind situate la 1-2 km

Calimanesti – Caciulata este considerata perla statiunilor balneoclimaterice de pe valea Oltului, fiind renumita pentru efectele terapeutice ale apelor sale minerale, pentru bioclimatul sau si pentru multitudinea punctelor de interes turistic din zona.